Promotie televizor Samsung LED UE32F5570

Zilele acestea magazinul online ofera o reducere semnificativa la . Reducerea televizorului este de 300 de lei, de la 1999,99 lei la 1699,99 lei.

Televizor Samsung LED UE32F5570 are ecran Edge LED, cu rezolutie full HD (1920 x 1080 pixeli) si face parte din categorie televizoarelor Smart. Ca Smart TV vine cu un processor Dual Core care sporeste viteza in multitasking utilizatorul putand efectua mai multe operatii in acelasi timp cum ar fi navigarea web sau vizionarea programelor TV preferate.

Prin aplicarea tehnologiei de eliminare automata a zgomotului Clean View, zgomotul digital si analogic care apare pe ecran este eliminat in mod automat. Filtrul de zgomot analogic imbunataţeste calitatea imaginii prin stergerea zgomotului vizual atat din sursa aeriana, cat si din cea prin cablu.

Sunetul televizorului este surround, decodarea fiind: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Premium Audio 5.1, cu un control automat al volumului si propagarea descendenta a sunetului.

Ca si conexiuni
ofera: Wi-Fi integrat, Ethernet, HDMI, usb, scart, iesire audio si video.
Greutatea televizorului este una redusa de numai 6,1 kg cu tot cu support consumul fiind de asemenea unul redus.

Pe langa promotia la televizorul Samsung LED UE32F5570 ofera si transport gratuit toata luna octombrie si livrare inclusiv sambata.

Vezi mai multe detalii tehnice despre .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>